Pedicurebehandelingen op maat bij FootBased in Zoetermeer

Voetverzorging is meer dan een behandeling tegen klachten als een droge huid, eelt en verzorgde nagels, het ook is een diep ontspannende ervaring. Daar kunt u bij FootBased van genieten, maar u kunt het ook delen met vriendinnen of familie. Via de intake komen we erachter welke behandeling, of welk traject, het beste bij u past.

Pedicure

De werkwijze van FootBased is in de eerste 10 jaar steeds verder verfijnd. Reken op precies die aanpak die uw voet nodig heeft. We werken uw nagels netjes af, verwijderen precies de juiste hoeveelheid eelt en geven ingegroeide teennagels geen kans om verdere schade aan te richten. Voor elke klacht is een passende oplossing. Met mooie, gezonde voeten als resultaat.

Voetreflexmassage

Voetreflex werkt met drukpunten op en onder de voet, al deze punten staan in verbinding met de organen en lichaamsdelen van het lichaam. Al eeuwen lang wordt deze vorm van masseren gebruikt in oosterse landen. De bedoeling van deze massage is dat het welzijn verbeterd en vooral ontspant.
Kom een diep ontspannen gevoel ervaren bij FootBased! FootBased verzorgt ook korte doelgerichte massages.

Deelbehandeling

Specifieke klachten vragen om de ingreep van een ervaren expert. Heeft u bijvoorbeeld last van pijn in de teen, rond uw nagelomgeving? Wij kunnen nagaan of dit om een ingroeiende teennagel gaat. Of voelt u een onverklaarbare, lokale pijn onder de huid? Het is waarschijnlijk een likdoorn. FootBased herkent deze symptomen direct, en helpt u er pijnloos van af.

Wellness party

Avondje ontspannen met vriendinnen, zussen of moeders?
Hoe kom je beter tot elkaar dan als je je samen in de watten laat leggen onder het genot van een kopje thee. De wellness party van FootBased in Zoetermeer is een uitstekende manier om met elkaar te ontspannen. FootBased werkt met producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Laat je verwennen met een heerlijke “ verzorgde voet”

– nagels knippen en polijsten
– heerlijke scrub voor een zachte huid
– voetenbad met fijn geurend zout
– nagellak
– korte massage

Of kiest u voor diepere ontspanning met “ de ontspannen voet”?

– reinigen van de voet
– heerlijke scrub voor een zachte huid
– voetenbad met fijn geurend zout
– pakking van voet en onderbeen
– Voetmassage Relax

Na afloop gaat u met een gezellige FootBased goodybag ontspannen naar huis.

Heeft u vragen over de juiste pedicurebehandeling voor uw voeten, wilt u een cadeaubon bestellen, of een afspraak maken voor uzelf?